Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

..amiről a sötétben beszélnek...

2015. december 07. 17:47 - erotikusrahangolttortenetek

Minőségi Vibe therapy vibrátorok

shutterstock_53960797.jpgHa ragaszkodunk a minőségi erotikus játékokhoz, akkor nézzük meg a Vibe therapy kínálatát, hiszen itt csak olyan termékeket találunk, amelyek minden igényt kielégítenek.

Bőrbarát szilikonból készülnek, így kockázat nélkül használható az allergiás, érzékenyebb bőrrel rendelkezők körében is. A Vibe therapy vibrátorok gyorsan felveszik a test hőmérsékletét, így teljesen olyan hatást tudnak kelteni, mintha egy igazival lenne dolgunk.

A szilikon nemcsak felveszi a hőt, hanem meg is tartja azt, így használata igazán kellemessé válhat.

A szilikon továbbá azért is jó, mert könnyedén tisztán lehet tartani. A Vibe therapy vibrátorok csendes, ám nagyon erős vibrációs motorral rendelkezik. 7 ritmusba állítható. Áramvonalas, különleges formájának köszönhetően, használata egyszerű.

Teljes hossza és átmérője igény szerint választható ki. Két ceruzaelemre lesz szükségünk, ha működtetni szeretnénk. A vibrátorok rendszeres használatával oldhatjuk a mindennapi stresszt és feszültséget, így nem is csoda, ha egyre több nő dönt a megvásárlása mellett.

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikusrahangolttortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr808146600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
..amiről a sötétben beszélnek...
süti beállítások módosítása