Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

..amiről a sötétben beszélnek...

2016. március 10. 21:08 - erotikusrahangolttortenetek

Borkóstoló...álom vagy valóság?

Éppen a padokon ültek egy kis borozgatás után az emberek. Valaki a társaságból egyszer csak felkiáltott, hogy akkor kezdődik a verseny... szájról szájra terjedt a hír, hogy a verseny arról szól, hogy ki tudja minél rövidebb idő alatt a lányok közül orálisan eljuttatni a fiúkat a csúcsra.

A fiúk választhattak, hogy kit szeretnének.... Olyan szürrealisztikus volt az egész álom.  Utólag még örült is a fiú, hogy végig álmodta az egész történetet. olyan jól indult, és olyan jól végződött. Olyan volt, mintha már rögtön az álom közepébe csöppent volna.

shutterstock_66707293.jpg

Az első álomképi jelenetben  az egyik fiú hirtelen elélvezett attól, hogy az egyik lány a szájával hozzáért a farkához... valószínűleg ők azonnal megnyerték az első helyet :D, de az nem tántorított el senkit attól, hogy folytassa a versenyt.

És akkor a Lány hallotta, hogy valaki a nevét kiabálja.. egyszer.. és ezt a hangot, ezt a hangsúlyt nem lehet elfelejteni. Torkában dobogott a szíve... a Fiú volt.. a lány félszegen odasétált és a fiú fülébe súgta, hogy mivel érzelmileg érintett, ezért inkább egy másik lányt választ és kérte a lányt, hogy ne haragudjon... a lány természetesen azonnal úgy tett, ahogy a fiú szerette volna, rámosolygott és vidáman elballagott... elbújt egy eldugott kis asztalkához és sűrűn mormolta a kis mantráit, hogy az ő nevét más ki ne mondja... de a fiú csak-csak nem kiáltott egy nőért sem.

shutterstock_67353064.jpg

Már majdnem véget ért a verseny, amikor a fiú megállt a lány előtt és hangosan kimondta a lány nevét... nem bírt volna mással közelebbi kapcsolatba kerülni.. csábította a sok csinos, aranyos lány, a lehetőség, de nem tudta megtenni... és a lány könnyes szemmel nézett rá, és mégis kacér tekintettel bemászott az asztal alá. Bár a verseny a gyorsaságról szólt,  a lány kihasznált minden percet. Olyan lassan játszadozott a fiú ágaskodó farkával, amilyen lassan csak lehetett.

Először csak a nadrágon keresztül csókolgatta, simogatta.. amikor már nem nagyon fért el a fiú férfiassága, a fiú letolta a nadrágját, mindkettőt, és a lány elkezdte játékát. Mindkettőjük számára megszűnt a külvilág.

A lány először csak megnyálazta kezét, és óvatosan, de magabiztosan elkezdett játszani a fiú makkjával, aztán nyelvével körbe-körbe érintgette... a fiú mereven, előre-hátra mozgásokkal reagált a lány érintésére.

shutterstock_67080103_1.jpg

Aztán a lány leült a földre és bekapta a fiú golyóit, szopogatta, nyalogatta, figyelte a reakciót. Kicsit hátrébb is ment a gát vonalára... érzékenyen reagált rá a fiú.. tetszett neki... merevsége egy cseppet sem hagyott ki..

A lány visszatért a fiú forró farkához, és tövétől a makkig hevesen, nedvesen végignyalta forró nyelvével.. aztán a fiú makkját kezdte el szopogatni és fel-le mozgatta száját a felső pár centis területen.. majd kortyolt egyet a borból és borral a szájában hevesen bekapta a fiú farkát.. tövig.. a fiú megmarkolta az asztalt.

shutterstock_55339672_1.jpg

Ha most a lány folytatja, a fiú elélvezett volna.. de a lány inkább visszább vett és újra nyalogatni kezdte a fiút és ezt a játékot addig-addig játszotta, amíg a fiú kezeit az asztal alá tette, megkereste a lány fejét, megmarkolta a haját, és önkívületi állapotba, már-már remegő lábakkal elkezdte a lány fejét hevesen a farkára tolni.. szinte erőszakosan, a lány torkáig hatolva.... a lány nem tudott ellent állni, a fiú nem hagyta és olyan erőteljesen elélvezett, hogy percekig magához sem tért.. rég volt már ilyen .... és ezt mindketten érezték....

Maggie

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikusrahangolttortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr28463890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
..amiről a sötétben beszélnek...
süti beállítások módosítása