Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

..amiről a sötétben beszélnek...

2021. március 26. 07:51 - erotikusrahangolttortenetek

Péniszgyűrűvel a gyönyör kapujában

Tulajdonképpen a kis kék pirula volt az, ami berobbantotta a vágyfokozó szerek piacát.

A péniszgyűrű viszont egy olyan segédeszköz, ami mellett nem kell feltétlenül ilyen készítményeket használnunk. A használata egyszerű és a hatás nem marad el.

shutterstock_60410632.jpg

Egy jól megválasztott darab felettébb izgalmassá teheti az együttléteket. Annak, aki még nem használt, de gondolkodik rajta, hogy kipróbálná, annak az az írás a hasznára válhat.

Milyen péniszgyűrűt vegyek?

 

Általában ez szokott lenni az első kérdés. A különféle modelles változatok mellett a legfontosabb az ideális méret kiválasztása. Ha könnyen lecsúszik, a hatás elmarad, de ha túl szoros akkor kényelmetlen viselni. Szilikon és fém farokgyűrűket egyaránt találhatunk a szexshopok polcain.

Aki még csak most ismerkedik ezzel a termékkel, annak a rugalmas változatok előnyösebbek lehetnek. A kialakításukat tekintve lényegében mindegyik egy karika.

Vibrációs gyűrű vagy inkább hagyományos?

 

Ha mindkét fél élvezni szeretné a farokgyűrű előnyeit, akkor egyértelműen a rezgő változattal járunk a legjobban.

Ezek között is találhatunk egészen extrém, speciális kialakítású darabokat. Bizonyos vibrogyűrűk a csikló izgatásán kívül még az anális kényeztetésre is alkalmasak.

Nem csak az izgalom miatt érdemes viselni

 

A merevedés intenzívebb és kitartóbbá válik a farok vagy heregyűrű használatával. Ezzel együtt sokkal hosszabb együttléteket eredményez, mivel késlelteti a magömlést. A pénisz érzékenyebbé válik a duzzadt állapotában, ami mindkét félnek élvezetes perceket fog okozni.

Mire figyeljünk?

 

Elsősorban arra, hogy ne használjuk túl hosszú ideig, mert az érkárosodáshoz vezethet. Nem kizárt a sikosító használata sem, viszont a szilikon változatok esetében érdemes vízbázisút alkalmazni. Az olajos síkosítók roncsolják a szilikont. Ezzel együtt a lecsúszás veszélye is megnőhet a síkosítószer bőséges használata esetén, ezért figyeljünk rá, hogy megfelelően legyen felhelyezve a vibrációs gyűrű, aminek pontosan a farok tövén kell lennie.

Mindent összevetve, a helyes alkalmazásával soha nem látott merevedés érhető el ezzel a pár ezer forintos kis erotikus eszközzel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikusrahangolttortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr316480002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
..amiről a sötétben beszélnek...
süti beállítások módosítása