Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

..amiről a sötétben beszélnek...

2021. március 26. 07:51 - erotikusrahangolttortenetek

Péniszgyűrűvel a gyönyör kapujában

Tulajdonképpen a kis kék pirula volt az, ami berobbantotta a vágyfokozó szerek piacát.

A péniszgyűrű viszont egy olyan segédeszköz, ami mellett nem kell feltétlenül ilyen készítményeket használnunk. A használata egyszerű és a hatás nem marad el.

shutterstock_60410632.jpg

Egy jól megválasztott darab felettébb izgalmassá teheti az együttléteket. Annak, aki még nem használt, de gondolkodik rajta, hogy kipróbálná, annak az az írás a hasznára válhat.

Milyen péniszgyűrűt vegyek?

 

Általában ez szokott lenni az első kérdés. A különféle modelles változatok mellett a legfontosabb az ideális méret kiválasztása. Ha könnyen lecsúszik, a hatás elmarad, de ha túl szoros akkor kényelmetlen viselni. Szilikon és fém farokgyűrűket egyaránt találhatunk a szexshopok polcain.

Aki még csak most ismerkedik ezzel a termékkel, annak a rugalmas változatok előnyösebbek lehetnek. A kialakításukat tekintve lényegében mindegyik egy karika.

Vibrációs gyűrű vagy inkább hagyományos?

 

Ha mindkét fél élvezni szeretné a farokgyűrű előnyeit, akkor egyértelműen a rezgő változattal járunk a legjobban.

Ezek között is találhatunk egészen extrém, speciális kialakítású darabokat. Bizonyos vibrogyűrűk a csikló izgatásán kívül még az anális kényeztetésre is alkalmasak.

Nem csak az izgalom miatt érdemes viselni

 

A merevedés intenzívebb és kitartóbbá válik a farok vagy heregyűrű használatával. Ezzel együtt sokkal hosszabb együttléteket eredményez, mivel késlelteti a magömlést. A pénisz érzékenyebbé válik a duzzadt állapotában, ami mindkét félnek élvezetes perceket fog okozni.

Mire figyeljünk?

 

Elsősorban arra, hogy ne használjuk túl hosszú ideig, mert az érkárosodáshoz vezethet. Nem kizárt a sikosító használata sem, viszont a szilikon változatok esetében érdemes vízbázisút alkalmazni. Az olajos síkosítók roncsolják a szilikont. Ezzel együtt a lecsúszás veszélye is megnőhet a síkosítószer bőséges használata esetén, ezért figyeljünk rá, hogy megfelelően legyen felhelyezve a vibrációs gyűrű, aminek pontosan a farok tövén kell lennie.

Mindent összevetve, a helyes alkalmazásával soha nem látott merevedés érhető el ezzel a pár ezer forintos kis erotikus eszközzel.

Szólj hozzá!
2016. szeptember 09. 13:36 - erotikusrahangolttortenetek

Különleges erotikus ajándék készlete

shutterstock_65509645.jpgMég a legunalmasabb párkapcsolatot is fel lehet dobni, csak a megfelelő eszközöket kell megtalálni hozzá. Kattintsunk a Születésnapi ajándékok webboltjára, ahol minden pár megtalálhatja számításait. Az itt lévő erotikus ajándék kategóriájában nézelődve különböző ötletek között tudunk válogatni.

A vicces meglepetések és játékok segítségével még a szemérmesebb partnerek is feloldódnak. Ha tovább nézelődünk az erotikus ajándék palettáján, akkor észrevehetjük, hogy a társasjátékok kerülnek előtérbe. A beszédes elnevezésű játékok, hagyományos táblás játékok, amelyeket mindenki ismer.

Tovább
Szólj hozzá!
2016. március 10. 21:08 - erotikusrahangolttortenetek

Borkóstoló...álom vagy valóság?

Éppen a padokon ültek egy kis borozgatás után az emberek. Valaki a társaságból egyszer csak felkiáltott, hogy akkor kezdődik a verseny... szájról szájra terjedt a hír, hogy a verseny arról szól, hogy ki tudja minél rövidebb idő alatt a lányok közül orálisan eljuttatni a fiúkat a csúcsra.

A fiúk választhattak, hogy kit szeretnének.... Olyan szürrealisztikus volt az egész álom.  Utólag még örült is a fiú, hogy végig álmodta az egész történetet. olyan jól indult, és olyan jól végződött. Olyan volt, mintha már rögtön az álom közepébe csöppent volna.

shutterstock_66707293.jpg

Az első álomképi jelenetben  az egyik fiú hirtelen elélvezett attól, hogy az egyik lány a szájával hozzáért a farkához... valószínűleg ők azonnal megnyerték az első helyet :D, de az nem tántorított el senkit attól, hogy folytassa a versenyt.

És akkor a Lány hallotta, hogy valaki a nevét kiabálja.. egyszer.. és ezt a hangot, ezt a hangsúlyt nem lehet elfelejteni. Torkában dobogott a szíve... a Fiú volt.. a lány félszegen odasétált és a fiú fülébe súgta, hogy mivel érzelmileg érintett, ezért inkább egy másik lányt választ és kérte a lányt, hogy ne haragudjon... a lány természetesen azonnal úgy tett, ahogy a fiú szerette volna, rámosolygott és vidáman elballagott... elbújt egy eldugott kis asztalkához és sűrűn mormolta a kis mantráit, hogy az ő nevét más ki ne mondja... de a fiú csak-csak nem kiáltott egy nőért sem.

shutterstock_67353064.jpg

Már majdnem véget ért a verseny, amikor a fiú megállt a lány előtt és hangosan kimondta a lány nevét... nem bírt volna mással közelebbi kapcsolatba kerülni.. csábította a sok csinos, aranyos lány, a lehetőség, de nem tudta megtenni... és a lány könnyes szemmel nézett rá, és mégis kacér tekintettel bemászott az asztal alá. Bár a verseny a gyorsaságról szólt,  a lány kihasznált minden percet. Olyan lassan játszadozott a fiú ágaskodó farkával, amilyen lassan csak lehetett.

Először csak a nadrágon keresztül csókolgatta, simogatta.. amikor már nem nagyon fért el a fiú férfiassága, a fiú letolta a nadrágját, mindkettőt, és a lány elkezdte játékát. Mindkettőjük számára megszűnt a külvilág.

A lány először csak megnyálazta kezét, és óvatosan, de magabiztosan elkezdett játszani a fiú makkjával, aztán nyelvével körbe-körbe érintgette... a fiú mereven, előre-hátra mozgásokkal reagált a lány érintésére.

shutterstock_67080103_1.jpg

Aztán a lány leült a földre és bekapta a fiú golyóit, szopogatta, nyalogatta, figyelte a reakciót. Kicsit hátrébb is ment a gát vonalára... érzékenyen reagált rá a fiú.. tetszett neki... merevsége egy cseppet sem hagyott ki..

A lány visszatért a fiú forró farkához, és tövétől a makkig hevesen, nedvesen végignyalta forró nyelvével.. aztán a fiú makkját kezdte el szopogatni és fel-le mozgatta száját a felső pár centis területen.. majd kortyolt egyet a borból és borral a szájában hevesen bekapta a fiú farkát.. tövig.. a fiú megmarkolta az asztalt.

shutterstock_55339672_1.jpg

Ha most a lány folytatja, a fiú elélvezett volna.. de a lány inkább visszább vett és újra nyalogatni kezdte a fiút és ezt a játékot addig-addig játszotta, amíg a fiú kezeit az asztal alá tette, megkereste a lány fejét, megmarkolta a haját, és önkívületi állapotba, már-már remegő lábakkal elkezdte a lány fejét hevesen a farkára tolni.. szinte erőszakosan, a lány torkáig hatolva.... a lány nem tudott ellent állni, a fiú nem hagyta és olyan erőteljesen elélvezett, hogy percekig magához sem tért.. rég volt már ilyen .... és ezt mindketten érezték....

Maggie

Szólj hozzá!
2016. március 10. 21:05 - erotikusrahangolttortenetek

Élvezetes borkóstoló

Nyár van, a nap melegen süt. Borkóstolón futott össze a Fiú és a Lány. Nem tudtak egymásról, és amikor észrevették egymást, a meglepett pillantásuk hamar szikrázó vágyakozásba csapott át.  Nem mertek közel menni egymáshoz, nem mertek beszélgetni, de a tekintetükkel sokszor, szinte mindenhol kerestél egymást.

Nem ittak sokat, de az alkohol és a meleg napsütés az árnyékot adó fák és napernyők ellenére hatott... kívánták egymást, de csak kerülgették egymást.

Az egyik pincében aztán a borokról szóló előadás közben a Fiú szorosan odaállt a lány háta mögé.. inkább csak félig a háta mögé és csípőjét szorosan a lány bal oldalához simította. A lány egy percig levegőt is alig mert venni, érezte a Fiú "szúrósságát".shutterstock_56040319.jpg

A lány gyorsan körülpásztázta szemeivel a helyiséget és talált egy olyan zugot, ahol felállított kerek asztalokon poharakat helyezték el a borkóstoláshoz, s mely félig függönnyel volt eltakarva. Amikor a sommelier előadása  befejeződött, a  lány lassú, de határozott léptekkel odaállt az asztalhoz.

Mögötte csak a függöny volt, a többi asztal pedig kicsit előrébb és jobbra szétszórva. A fiú sokáig váratott magára, játszott a lánnyal, élvezte fölényét. A lány asztala is megtelt, hárman álltak már lánnyal...

Elkezdték kiöntögetni a borokat, amikor a fiú is helyet kért hirtelen a lány mellett. Mosolygott és értékelte a lány leleményességét. Eszébe jutott az egyik "Hentai", ázsiai szex filmecske és amikor a lány a többieknek sztorizgatott, elkezdte simogatni a lány fenekét. A függöny teljesen eltakarta, bármit megtehetett.. és  meg is tett. A lányon szoknya volt, alatta semmi. Amikor a lány először meglátta a rendezvényen a fiút, levetett mindent a szoknya alól.

shutterstock_67503415.jpg

Nem számított semmire, de mégis izgatónak találta a helyzetet, mert bármi lett vagy nem lett volna, abban biztos volt, hogy a fiú tekintetével végigméri majd és azt is, hogy vajon van-e valami  a szoknya alatt.  A fiú kezeinek érintésétől a lány nehezen tudta tartani mesélés közben a hangszínét. Egyet-egyet kortyolt a poharából alibiből, hogy a többiek ne vegyék észre. Amikor azonban a fiú kezei a szoknyája alá csúsztak, hirtelen elakadtak a szavai és tűzpiros lett az arca.

Gyorsan kivágta magát és átadta a szót valakinek.... és a fiú rendületlenül simogatta  a csiklóját. Menekülni szeretett volna a lány egy kicsit, attól tartva, hogy nem bírja ki, de a fiú megfogta a kezét és elkezdett mesélni neki valamit és a másik kezének középső ujjával benyúlt a lány hüvelyébe és megérintette a G-pontját.... A lány kérlelve nézett a fiú szemeibe, de a fiú nem engedett.. határozott volt és már-már kegyetlen.

shutterstock_53960797.jpg

A lány bepróbálkozott, hátha ki tudja csalni a fiút egy másik helyiségbe, ahol elengedheti magát, összeeshet, ha muszáj.... de a fiú élvezte, hogy a lány tehetetlen, élvezte, hogy a lány neki engedelmeskedik. Néha-néha óvatosan a lágyékát is hozzáérintette a lányhoz.

Egy idő után már a lány csak kapaszkodott az asztalba és súlyát egy kicsit a fiú kezére engedte, de akkor meg a G pontját izgatta a fiú... a fiú keze már csatakos volt, nem zavarta... úgy irányította a folyamatokat, hogy amikor a többiek megint előre felé figyeltek egy újabb borismertetőre koncentrálva, akkor gyorsított be és hagyta, hogy a lány elernyedjen, belekapaszkodjon és önkívületi állapotban elélvezzen.

Remegett minden testrésze mindkettőjüknek... A fiú boldog volt, és kipirultan csókolta meg a lány arcát és mélyen a szemeibe nézett és mintha mi sem történt volna, megkérdezte a lányt, hogy melyik bort szeretné megkóstolni.....

 Maggie

Címkék: szex csók G pont
Szólj hozzá!
2015. december 07. 17:47 - erotikusrahangolttortenetek

Minőségi Vibe therapy vibrátorok

shutterstock_53960797.jpgHa ragaszkodunk a minőségi erotikus játékokhoz, akkor nézzük meg a Vibe therapy kínálatát, hiszen itt csak olyan termékeket találunk, amelyek minden igényt kielégítenek.

Bőrbarát szilikonból készülnek, így kockázat nélkül használható az allergiás, érzékenyebb bőrrel rendelkezők körében is. A Vibe therapy vibrátorok gyorsan felveszik a test hőmérsékletét, így teljesen olyan hatást tudnak kelteni, mintha egy igazival lenne dolgunk.

A szilikon nemcsak felveszi a hőt, hanem meg is tartja azt, így használata igazán kellemessé válhat.

A szilikon továbbá azért is jó, mert könnyedén tisztán lehet tartani. A Vibe therapy vibrátorok csendes, ám nagyon erős vibrációs motorral rendelkezik. 7 ritmusba állítható. Áramvonalas, különleges formájának köszönhetően, használata egyszerű.

Teljes hossza és átmérője igény szerint választható ki. Két ceruzaelemre lesz szükségünk, ha működtetni szeretnénk. A vibrátorok rendszeres használatával oldhatjuk a mindennapi stresszt és feszültséget, így nem is csoda, ha egyre több nő dönt a megvásárlása mellett.

 

Szólj hozzá!
2015. december 07. 17:45 - erotikusrahangolttortenetek

A Vágyaim szexshop kínálata

shutterstock_58664026.jpgMi teheti izgalmasabbá az együttléteket? Nem kell sokat keresgélni a megfelelő eszközöket, elég ha a Vágyaim webáruház oldalára kattintunk, ahol pikánsabbnál-pikánsabb megoldásokat találunk. A kínálat színes, így mindenki megtalálja majd az igényeinek megfelelőt.

Vágyaim szexshop termékei kellemesebbé teszik a szexuális együttléteket. Ha a férfi már nem működik úgy, ahogy azt egy nő megköveteli, akkor érdemes nyugodtan a potencianövelők felé nyúlni, amelyek teljes biztonságban szedhetőek.

Vágyfokozók természetesen nőknek is készülnek, így ők sem maradnak ki a felsorolásból. Ha valami igazán különlegesre gondolunk, akkor érdemes olyan késleltető szereket vásárolni, amelyek segítségével még tovább lehet élvezni az estéket.

Az erekció-tartó készítmények természetes alapanyagokból készülnek. A szexshop kínálatában ezen kívül finom masszázsolajok és gélek is vannak, amelyek nagyszerű előjátékként is tekinthetőek. Egy közös fürdőzéssel is lehet kezdeni az ágyba bújást, ehhez habfürdőket is találunk a szexshop polcain.

Címkék: vágyaim szexshop
Szólj hozzá!
2015. november 16. 15:39 - erotikusrahangolttortenetek

Nézd ingyen online a csodaszép nőket!

Időnként minden férfinak szüksége van arra, hogy egy kicsit kiengedje magából a fáradt gőzt, szexuális értelemben is. Biztosan kell néha egy olyan este, amikor nem kell a partnered igényeire odafigyelned, mert csak a saját vágyaidat akarod szem előtt tartani. Ebben az esetben nézd ingyen online a linken lévő szex-videókat, mert ezek a felvételek garantáltan ki fognak kapcsolni!

shutterstock_53960797.jpg

Az oldalon végre eltűnnek a tabuk és mindenki csak azzal foglalkozik, hogy a gyönyör legmagasabb szintjeit élhesse meg. Nézd ingyen online az adásokat akkor is, ha különleges kéréseid vannak az aktus terén, mert itt többféle egzotikus helyzettel is találkozhatsz. Mindegy, hogy csodaszép, tapasztalatlan lányokra, vagy profi, érett hölgyekre vágysz, mert mind a két esetben jó helyen jársz! Nézd ingyen online a videókat, és ha kedved tartja, ajánld másoknak is a figyelmébe a weblapot, hogy nekik is minél több élvezettel teli percben legyen részük! Ha pedig a partnered bevállalós típus, akkor arra is megkérheted, hogy a felvételen látott trükköket próbálja ki rajtad is.

Szólj hozzá!
2015. október 18. 20:24 - erotikusrahangolttortenetek

Férfi magány

Miki elégedetten, a szó szoros értelmében kielégülten szállt fel a villamosra. A lehető legtávolabb ült le a tömegtől, most magányra vágyott, hogy érzéseivel, gondolataival szembesüljön. A villamos nehézkesen megindult, a rezgéstől kellemes bizsergés járta át a testét, már- már úgy érezte mindjárt merevedése lesz.
Hosszú út vezetett idáig, míg újra valóság lett egy fehér női váll érintése, a női bőr illata, a csókok feszítő hiánya sok szenvedést okozott, sok elutasításban volt része.


Míg haladt a villamos megállóról, megállóra volt ideje végig gondolni az egész életét, kapcsolatát feleségével, lányával és az új párjával, szeretőjével, kedvesével, nem is tudta hirtelen, hogy nevezze magában Őt.
Magánya igazából akkor kezdődött, mikor nem tudott két nő között dönteni a katonaság után. A szerelem akkor jött, mikor a másik lány már otthon várt rá. Egyik oldalt jött a szerelem, másik oldalon az anyagi biztonság. Nem az anyagiak miatt, akkor úgy érezte, nem azért, de utóbbi mellett döntött.

shutterstock_63368677.jpg


Eleinte elhitte, hogy szerelmes, fiatalon – 21 évesen – még nem tűnt fel, hogy a szexszel fűtött órák mögött nincs ott az összhang, ami jó esetben, egyszerre meríti a szenvedély tengerébe a párokat.
Mindig is a teltebb nők izgatták fel fantáziáját, testét. Egy telt női válltól minden kémiai folyamat maximális fokon kezdett el benne égni. Az évek során ezt az érzést keverte össze a szerelemmel.


Sokáig elég volt a szeretkezés a feleségével, naponta, hetente, majd egyre ritkábban érezte ezt a gyönyört…most visszagondolva, talán még az is elég lett volna, ha ez marad, ha csak a ritka szex, érzelem nélkül. Éveken át reménykedett, ha megkapná a testi gyönyört, amire egy férfinak szüksége van, elnyomná magában a lelki-érzelmi ürességet. Képes lenne kompromisszumot kötni. Szexért cserébe odaadná a lelkét.

shutterstock_60410632.jpg


Ez azonban mind kevésnek bizonyult, mert az elhidegülés egyre mélyebben ásta bele magát házasságába. 35 éves korára odáig jutott, hogy a maszturbálás minden napos volt, sőt, ha tehette, naponta többször is elvonult a fürdőszobába. Ettől a tevékenységtől már lassan függő lett, de a pillanatnyi remegő orgazmus mély üresség érzettel járt. Ez az üresség egy idő után nagyon taszította.
Haragudott magára, más férfinak a félrelépés, a házasságtörés a változatos szex kézenfekvő módszere.
Haragudott a nőkre, amiért annyira féltik a gyönyör forrását tőle. Más férfiaknak milyen könnyen odaadják magukat. Csak neki nem. Nem és nem.


Nem volt mit tenni, vállalta ezt a különös magányt, mikor már a családi egyszerű beszélgetések is marakodássá válnak, mikor az együtt alvás csakis külön takaró alatt elképzelhető.
A legjobb dolog, mikor a külvilág előtt kell mutatkozni, mert akkor egy harmonikus családot lát mindenki, egy olyan családot, amiről ő is mindig álmodozik, amiből csak a neki járó rész a testi együttlét, a felszabadító szeretkezés nincs meg. S ettől az apró réstől kezd széttöredezni az egész.

shutterstock_55339672.jpg


Már – már őrült tempóban hajtotta a vágy egy forró, nedves női ölbe, a szex éhség mindennél mélyebben ásta bele magát a zsigereibe.
Mosolygott magában, ahogy most végig gondolta, miképp jutott el egy másik nő karjaiba, s ettől milyen mértékben teljesedett ki az élete.


A villamos hirtelen fékezett, kirángatva Mikit az elmélkedésből, amire az út hosszúsága miatt bőven volt ideje.
Újra és újra szerette végig gondolni milyen volt az első alkalom Laurával, milyen volt a rég érzett csók elsöprő ereje, milyen volt az annyira vágyott női váll érintése, az ajak és a bőr találkozásának illata.
Bár, sosem volt egy társasági ember, ez a nő az ő hódítása volt. Ízig-vérig ekkor érezte igazán, hogy férfi, akiben az életerő és a szexuális erő a maximumon ég.


Miki kb. 180 cm magas, vékony férfi, szőkésbarna rövid haj, magas homlok, nyílt barna szemek, amihez kifejezetten jól állt a vékony keretes szemüveg, volt benne egy különös sárm, amit a gátlásai miatt eddig nem tudott kihasználni.
Laurával viszont minden más, elég volt a közelében lenni, úgy érezte kinyílik a lelke, szárnyal, egy orgazmus közeli felszabadító állapotba kerül. Isteni érzés volt.
Egy munkahelyen dolgoztak. Egy munkahelyen, főleg, ha, férfiak nők együtt dolgoznak, sok téma felvetődik a munkatársak között, néha egészen sikamlós dolgokról is.

shutterstock_56040319.jpg


Ilyen sikamlós, humoros szócsaták közepette kerültek egyre közelebb egymáshoz. Egy-egy viccmeséléssel, nevetéssel a másik szemébe nézéssel, kétértelmű szavakkal, lopott érintésekkel.
Nem volt ez tudatos akkor. Csak a vágy hajtotta, a férfierő, ami kikívánkozott belőle.
Aztán a szaporodó bókok, nevetések, lopott puszik, majd csókok már egyre többet jelentettek.
Volt közöttük valami érzelmi kötődés, amiért most nagyon hálás tudott lenni, ettől váltak a lopott találka órák, az egyre szaporodó szeretkezések önzés nélküli áldozatok a gyönyör oltárán.


Óh, az a felejthetetlen első szeretkezés.


Szinte önkéntelenül felsóhajtott az emlékezés gyönyöre alatt. Szeme sarkában mosoly húzódott a szemüveg kerete alatt, ha rágondolt milyen szorongva ment el az első randevúra. Attól félt a megfelelő pillanatban mégsem tud majd teljesíteni, a szex nélküli hosszú évek megtették a hatásukat. Úgy érezte teljesen más, mikor öncélú élvezetről van szó, s teljesen más, ha egy nőnek kell gyönyört adni.


Nem is álmodta, hogy ennyire romantikus lesz, a csinos kis egy szobás lakást, finom gyertyák illata lengte be. Nem tolakodóan, szinte csak diszkréten, mintha tudnák, két embernek mennyire intim kapcsolata bontakozik ki.
Érkezéskor csak egy rövid puszival köszöntötték egymást, mintha nem akarták volna, hogy hirtelen elsodorja őket a szenvedély árja. Egy pillanatra úgy érezte, ha egy másodpercnél tovább tapad ajkuk össze, akkor menthetetlenül belevesznek abba a bizonyos mélységbe.

shutterstock_64527634.jpg


Nem tagadta zavarban volt, a zavar jele nála, ha gyakran a szemüvegéhez nyúlt, ezt a mozdulatot Laura már nagyon is ismerte.
- Kicsit zavarban vagy – jegyezte meg, egy mosolyt csatolva a mondathoz.
- Iiigen, tudod, hogy évek óta nem volt részem ebben a kegyben – próbált humoros maradni.
- Akkor nagyon jó fiúnak kell lenned, hogy most megkapd – válaszolta Laura, egy egészséges nevetéssel.
- Mindig az vagyok! – mondta, közben megfogta a nő kezét és csókot lehelt rá..
- Óh, a kis romantikus – így csipkedték egymást kedveskedő szavakkal, míg Laura kinyitotta az előkészített üveg telt színű vörös bort.


Majd koccintottak, lassanként iszogatták az édeskés vöröset, közben beszélgettek, nevetgéltek, a vágy fénye mindkettőjük szemében ott bujkált. Mindennél jobban érezték egymást, pedig még alig történt fizikai érintkezés, titokban mindketten attól tartottak, ha vége a lopott csókoknak, a lopott kézszorításoknak, akkor a varázs, az izgalom egy csapásra odavész.
Szó sem volt erről, ahogy most egymás kezét szorongatták, egymás arcát simogatták, ahogy lassú édes borízű csókokat váltottak, a szerelem tüze egyre magasabban csapott fel testükben.


Igen, Miki akkor úgy érezte az első szabad csóktól teljesen beleszeretett ebbe a szőkésbarna félhosszú egyenes hajú, kellemesen telt alkatú, mindig mosolygós nőbe.
Hosszan ízlelték egymás ajkait, nyelvük vad táncba kezdett, közben Miki kezdte kibontani Laurát a ruháiból, előbb csak a felsőt gombolta ki, leeresztette a vállán, remegő kézzel simogatta azokat a farok állító hófehér, selymes, mandulaillatú vállakat.

shutterstock_53960797.jpg


Ajka Laura vállairól lefelé kezdett siklani, a nő közben a tarkóját simogatta, a már meztelen férfiháton futott végig a tenyere, míg Miki a nő melleit szabadította ki csinos fogságukból. Alig tudott betelni a látvánnyal, alig merte megérinteni az élvezet eme különleges formáját, de amint látta ez az édes testrész milyen szenvedéllyel reagál az érintésre, egyből nagyobb bátorsággal csókolgatta, nyalogatta, markolászta.


Egyre mélyebben haladt a csókokkal, végig Laura hasán, az összes vér a fejéből vízesésként tódult férfiasságába, a rég óhajtott nedves öl, már csak egy csóknyira volt tőle.
Nem merte siettetni Laura ölét birtokba venni, nem akart csalódást okozni, bár a nő reakciójából, bő nedvéből ösztönösen érezte mindketten egyet akarnak. Elmerülni egymásban.
Izzadság cseppek jelentek meg a nő hátán egyre követelőzőbben húzta magára a férfit, ellentmondást nem tűrően rángatta le egy számmal kisebbnek tűnő alsóját, hogy utat engedjen Miki beton keménységűre duzzadt férfiasságának.


Vékony ujjaival incselkedően simította végig a férfi makkját, az érintés hatására, síkos kéjcseppek jelentek meg rajta. Laura hangos nyögdécseléssel adta jelét, már nem bírja tovább, Miki hátsójába markolva teljes erőből húzta magára, akinek alig volt ideje letépni csipkés bugyiját. Ez a mozdulat teljesen bevadította, bika módján hatolt a barlangos szerv mélyére, egészen tövig. Ekkor egy másodpercnyi pihenőt tartott, érezni akarta minden idegsejtjében milyen újra egy nő mélyén lenni.

shutterstock_17498989.jpg


A nő szinte ösztönösen megérezte, miért volt szükséges ez a pihenő, s ameddig csak bírta széttárta lábait, minél mélyebben érezze magát a férfi benne. Egymás szemébe néztek miközben a gyönyör csúcsa felé vették a ritmust. Miki önmagán is meglepődött mennyire sokáig bírja, a nélkül, hogy elélvezzen, a vágy ösztöne hajtotta, mikor kell lassítani és mikor gyorsítani a gyönyör tempóját.
S bár nem volt biztos benne, egyszerre élveztek–e el, érezte a nő hüvelyének szorításán, majd ritmikus elernyedésén, hogy ő is bejárta a csúcsokat.


Talán még egy fél óráig feküdtek egymáson misszionárius pózban, apró, annál élvezetesebb csókokkal borította Laura nyakát, egész a melléig. Érezte hímvesszője lassan lelankad és kicsusszan a még mindig forró női ölből, de minden érzékét tovább feszítette, heréjét perzselte a vágy, mennyire kívánja továbbra is ezt a női testet.
Nem tudott volna újra szerelmet ígérni egy nőnek, de mégis most mindent feladna, csak ebben a gyönyörben részesülhessen újra és újra.


Együtt zuhanyoztak le, együtt vacsoráztak, mindent el tudott volna képzelni Laurával. Az „együtt” érzése, valami egészen különleges hatással volt mindkettőjükre.


Innen már nem volt visszaút. Most is tőle utazik haza, a lassú és hosszú zötykölődés alatt, mindig van ideje újra átélni az érzést, így tudja megtartani, így nem vész el soha a bizsergés, ami ébren tartja a férfi vágyat.
Nem kell többé attól az ürességtől félnie, ami a hitvesi ágyban, de a külön takaró alatt éjszakánként mellé telepszik.

Szólj hozzá!
2015. június 13. 10:29 - erotikusrahangolttortenetek

Véletlen találkozások

Alex

Nem reméltem volna, hogy Alexszel újra találkozni fogok. Mikor az a bizonyos izzadt és forró csók elcsattant közöttünk, akkor kánikula volt, s fűtött az éhség, most február van, szennyes, ködös az idő, hófoltos, depresszió gyanús a táj. Az a szenvedélyes csók, akkor annyira felizgatta a testem, hogy képes lettem volna néhány órás ismeretség után odaadni magam egy férfinak. Akkor sokat áldoztam volna arra, hogy magamba fogadjam, amit az előtt soha nem tettem meg. S az óta se.
Sokáig gondoltam rá, játszadoztam a gondolattal milyen lehetett volna, ha a csókot folytatva szeretkeztem volna Alexszel, milyen lett volna, ha a zuhany alatt folytatjuk egymás kényeztetését. Akkor nyáron mindenre nyitott lettem volna, hogy enyhítsem szexuális túlfűtöttségemet.

shutterstock_58664026.jpg

Ez viszont egyszer csak elmúlt. Most úgy érzem nincs már meg bennem az a szenvedély. Most nem izgatna kicsit sem, ha szemtől szembe látnám. Olyan depressziós, unalmas napjaim vannak mostanában, hogy nem tudok még a szexre se gondolni. Ezért döntöttem úgy, hogy kicsit kényeztetem magam az oly divatos wellness szállókban. Próbáltam túlélni. Próbáltam átvészelni az álmosan nyújtózkodó hosszú telet. Ismeretlen emberekkel beszélgettem közben, jó volt idegen környezetben lenni, ahol nem ismernek.

Tovább
Szólj hozzá!
2015. május 14. 15:07 - erotikusrahangolttortenetek

Szenvedély

Már három éve csak emlékekből táplálkozom, a csókok harmata, az ölelések melege lassan kezdenek megfakulni bennem. Esténként még mielőtt öntudatlan álomba menekülnék, fellapozom imádságos könyv gyanánt azt a percet, néhány órát, mikor vele voltam. Teljesen megbabonázott és teljesen magával ragadt a lénye, a szavai, a szeme, a teste, mikor orgazmusba rándult..öntudatlan élményt okoztunk egymásnak.
Férfi még így nem volt hatással nőre, mint ő rám. Szégyellem önmagamnak is bevallani, de nagy szerepet játszik az egészben a tiltott gyümölcs ténye.
shutterstock_67503415.jpg
Azóta is szinte minden nap látom és minden nap a szívem akar meghasadni, mert idegenként bánik velem, s nem jövök rá, miért?

Tovább
Szólj hozzá!
..amiről a sötétben beszélnek...
süti beállítások módosítása