Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

..amiről a sötétben beszélnek...

2018. augusztus 07. 06:35 - nairof

Lesbian scat girls in the military

In this video you can see 4 good-looking military women. The lesbian scat girls shit into each other's mouth. First of all, the slaves have to lick the pussy and the ass of the dominas. Later, they poop into the mouth of the pretty subordinates. This is a very extreme video, because the slaves must eat the shit of the dominas. They are having a really hard time because of that. But the lesbian scat girls are really cruel and they show no mercy at all. They are agressive and they want the slaves to fulfill all of their nasty wishes.

Szólj hozzá!
2017. június 01. 01:07 - MFVideo

Let's see lesbian movies!

Lesbian movie bring women together for passionate kissing, nipple sucking, pussy eating, fingering, and dildo sex. It is often a more sensual type of coupling that emphasizes the beauty of femininity, a woman’s soft touch, and orgasm through the stimulation of the clit.

The MF Video Brazil team is always updating and adding more lesbian movies every day. It's all here 100% FULL HD videos.

Szólj hozzá!
2016. szeptember 09. 13:36 - nairof

Különleges erotikus ajándék készlete

shutterstock_65509645.jpgMég a legunalmasabb párkapcsolatot is fel lehet dobni, csak a megfelelő eszközöket kell megtalálni hozzá. Kattintsunk a Születésnapi ajándékok webboltjára, ahol minden pár megtalálhatja számításait. Az itt lévő erotikus ajándék kategóriájában nézelődve különböző ötletek között tudunk válogatni.

A vicces meglepetések és játékok segítségével még a szemérmesebb partnerek is feloldódnak. Ha tovább nézelődünk az erotikus ajándék palettáján, akkor észrevehetjük, hogy a társasjátékok kerülnek előtérbe. A beszédes elnevezésű játékok, hagyományos táblás játékok, amelyeket mindenki ismer.

Tovább
Szólj hozzá!
2016. március 10. 21:08 - nairof

Borkóstoló...álom vagy valóság?

Éppen a padokon ültek egy kis borozgatás után az emberek. Valaki a társaságból egyszer csak felkiáltott, hogy akkor kezdődik a verseny... szájról szájra terjedt a hír, hogy a verseny arról szól, hogy ki tudja minél rövidebb idő alatt a lányok közül orálisan eljuttatni a fiúkat a csúcsra.

A fiúk választhattak, hogy kit szeretnének.... Olyan szürrealisztikus volt az egész álom.  Utólag még örült is a fiú, hogy végig álmodta az egész történetet. olyan jól indult, és olyan jól végződött. Olyan volt, mintha már rögtön az álom közepébe csöppent volna.

shutterstock_66707293.jpg

Az első álomképi jelenetben  az egyik fiú hirtelen elélvezett attól, hogy az egyik lány a szájával hozzáért a farkához... valószínűleg ők azonnal megnyerték az első helyet :D, de az nem tántorított el senkit attól, hogy folytassa a versenyt.

És akkor a Lány hallotta, hogy valaki a nevét kiabálja.. egyszer.. és ezt a hangot, ezt a hangsúlyt nem lehet elfelejteni. Torkában dobogott a szíve... a Fiú volt.. a lány félszegen odasétált és a fiú fülébe súgta, hogy mivel érzelmileg érintett, ezért inkább egy másik lányt választ és kérte a lányt, hogy ne haragudjon... a lány természetesen azonnal úgy tett, ahogy a fiú szerette volna, rámosolygott és vidáman elballagott... elbújt egy eldugott kis asztalkához és sűrűn mormolta a kis mantráit, hogy az ő nevét más ki ne mondja... de a fiú csak-csak nem kiáltott egy nőért sem.

shutterstock_67353064.jpg

Már majdnem véget ért a verseny, amikor a fiú megállt a lány előtt és hangosan kimondta a lány nevét... nem bírt volna mással közelebbi kapcsolatba kerülni.. csábította a sok csinos, aranyos lány, a lehetőség, de nem tudta megtenni... és a lány könnyes szemmel nézett rá, és mégis kacér tekintettel bemászott az asztal alá. Bár a verseny a gyorsaságról szólt,  a lány kihasznált minden percet. Olyan lassan játszadozott a fiú ágaskodó farkával, amilyen lassan csak lehetett.

Először csak a nadrágon keresztül csókolgatta, simogatta.. amikor már nem nagyon fért el a fiú férfiassága, a fiú letolta a nadrágját, mindkettőt, és a lány elkezdte játékát. Mindkettőjük számára megszűnt a külvilág.

A lány először csak megnyálazta kezét, és óvatosan, de magabiztosan elkezdett játszani a fiú makkjával, aztán nyelvével körbe-körbe érintgette... a fiú mereven, előre-hátra mozgásokkal reagált a lány érintésére.

shutterstock_67080103_1.jpg

Aztán a lány leült a földre és bekapta a fiú golyóit, szopogatta, nyalogatta, figyelte a reakciót. Kicsit hátrébb is ment a gát vonalára... érzékenyen reagált rá a fiú.. tetszett neki... merevsége egy cseppet sem hagyott ki..

A lány visszatért a fiú forró farkához, és tövétől a makkig hevesen, nedvesen végignyalta forró nyelvével.. aztán a fiú makkját kezdte el szopogatni és fel-le mozgatta száját a felső pár centis területen.. majd kortyolt egyet a borból és borral a szájában hevesen bekapta a fiú farkát.. tövig.. a fiú megmarkolta az asztalt.

shutterstock_55339672_1.jpg

Ha most a lány folytatja, a fiú elélvezett volna.. de a lány inkább visszább vett és újra nyalogatni kezdte a fiút és ezt a játékot addig-addig játszotta, amíg a fiú kezeit az asztal alá tette, megkereste a lány fejét, megmarkolta a haját, és önkívületi állapotba, már-már remegő lábakkal elkezdte a lány fejét hevesen a farkára tolni.. szinte erőszakosan, a lány torkáig hatolva.... a lány nem tudott ellent állni, a fiú nem hagyta és olyan erőteljesen elélvezett, hogy percekig magához sem tért.. rég volt már ilyen .... és ezt mindketten érezték....

Maggie

Szólj hozzá!
2016. március 10. 21:05 - nairof

Élvezetes borkóstoló

Nyár van, a nap melegen süt. Borkóstolón futott össze a Fiú és a Lány. Nem tudtak egymásról, és amikor észrevették egymást, a meglepett pillantásuk hamar szikrázó vágyakozásba csapott át.  Nem mertek közel menni egymáshoz, nem mertek beszélgetni, de a tekintetükkel sokszor, szinte mindenhol kerestél egymást.

Nem ittak sokat, de az alkohol és a meleg napsütés az árnyékot adó fák és napernyők ellenére hatott... kívánták egymást, de csak kerülgették egymást.

Az egyik pincében aztán a borokról szóló előadás közben a Fiú szorosan odaállt a lány háta mögé.. inkább csak félig a háta mögé és csípőjét szorosan a lány bal oldalához simította. A lány egy percig levegőt is alig mert venni, érezte a Fiú "szúrósságát".shutterstock_56040319.jpg

A lány gyorsan körülpásztázta szemeivel a helyiséget és talált egy olyan zugot, ahol felállított kerek asztalokon poharakat helyezték el a borkóstoláshoz, s mely félig függönnyel volt eltakarva. Amikor a sommelier előadása  befejeződött, a  lány lassú, de határozott léptekkel odaállt az asztalhoz.

Mögötte csak a függöny volt, a többi asztal pedig kicsit előrébb és jobbra szétszórva. A fiú sokáig váratott magára, játszott a lánnyal, élvezte fölényét. A lány asztala is megtelt, hárman álltak már lánnyal...

Elkezdték kiöntögetni a borokat, amikor a fiú is helyet kért hirtelen a lány mellett. Mosolygott és értékelte a lány leleményességét. Eszébe jutott az egyik "Hentai", ázsiai szex filmecske és amikor a lány a többieknek sztorizgatott, elkezdte simogatni a lány fenekét. A függöny teljesen eltakarta, bármit megtehetett.. és  meg is tett. A lányon szoknya volt, alatta semmi. Amikor a lány először meglátta a rendezvényen a fiút, levetett mindent a szoknya alól.

shutterstock_67503415.jpg

Nem számított semmire, de mégis izgatónak találta a helyzetet, mert bármi lett vagy nem lett volna, abban biztos volt, hogy a fiú tekintetével végigméri majd és azt is, hogy vajon van-e valami  a szoknya alatt.  A fiú kezeinek érintésétől a lány nehezen tudta tartani mesélés közben a hangszínét. Egyet-egyet kortyolt a poharából alibiből, hogy a többiek ne vegyék észre. Amikor azonban a fiú kezei a szoknyája alá csúsztak, hirtelen elakadtak a szavai és tűzpiros lett az arca.

Gyorsan kivágta magát és átadta a szót valakinek.... és a fiú rendületlenül simogatta  a csiklóját. Menekülni szeretett volna a lány egy kicsit, attól tartva, hogy nem bírja ki, de a fiú megfogta a kezét és elkezdett mesélni neki valamit és a másik kezének középső ujjával benyúlt a lány hüvelyébe és megérintette a G-pontját.... A lány kérlelve nézett a fiú szemeibe, de a fiú nem engedett.. határozott volt és már-már kegyetlen.

shutterstock_53960797.jpg

A lány bepróbálkozott, hátha ki tudja csalni a fiút egy másik helyiségbe, ahol elengedheti magát, összeeshet, ha muszáj.... de a fiú élvezte, hogy a lány tehetetlen, élvezte, hogy a lány neki engedelmeskedik. Néha-néha óvatosan a lágyékát is hozzáérintette a lányhoz.

Egy idő után már a lány csak kapaszkodott az asztalba és súlyát egy kicsit a fiú kezére engedte, de akkor meg a G pontját izgatta a fiú... a fiú keze már csatakos volt, nem zavarta... úgy irányította a folyamatokat, hogy amikor a többiek megint előre felé figyeltek egy újabb borismertetőre koncentrálva, akkor gyorsított be és hagyta, hogy a lány elernyedjen, belekapaszkodjon és önkívületi állapotban elélvezzen.

Remegett minden testrésze mindkettőjüknek... A fiú boldog volt, és kipirultan csókolta meg a lány arcát és mélyen a szemeibe nézett és mintha mi sem történt volna, megkérdezte a lányt, hogy melyik bort szeretné megkóstolni.....

 Maggie

Címkék: szex csók G pont
Szólj hozzá!
2015. december 07. 17:47 - nairof

Minőségi Vibe therapy vibrátorok

shutterstock_53960797.jpgHa ragaszkodunk a minőségi erotikus játékokhoz, akkor nézzük meg a Vibe therapy kínálatát, hiszen itt csak olyan termékeket találunk, amelyek minden igényt kielégítenek.

Bőrbarát szilikonból készülnek, így kockázat nélkül használható az allergiás, érzékenyebb bőrrel rendelkezők körében is. A Vibe therapy vibrátorok gyorsan felveszik a test hőmérsékletét, így teljesen olyan hatást tudnak kelteni, mintha egy igazival lenne dolgunk.

A szilikon nemcsak felveszi a hőt, hanem meg is tartja azt, így használata igazán kellemessé válhat.

A szilikon továbbá azért is jó, mert könnyedén tisztán lehet tartani. A Vibe therapy vibrátorok csendes, ám nagyon erős vibrációs motorral rendelkezik. 7 ritmusba állítható. Áramvonalas, különleges formájának köszönhetően, használata egyszerű.

Teljes hossza és átmérője igény szerint választható ki. Két ceruzaelemre lesz szükségünk, ha működtetni szeretnénk. A vibrátorok rendszeres használatával oldhatjuk a mindennapi stresszt és feszültséget, így nem is csoda, ha egyre több nő dönt a megvásárlása mellett.

 

Szólj hozzá!
2015. december 07. 17:45 - nairof

A Vágyaim szexshop kínálata

shutterstock_58664026.jpgMi teheti izgalmasabbá az együttléteket? Nem kell sokat keresgélni a megfelelő eszközöket, elég ha a Vágyaim webáruház oldalára kattintunk, ahol pikánsabbnál-pikánsabb megoldásokat találunk. A kínálat színes, így mindenki megtalálja majd az igényeinek megfelelőt.

Vágyaim szexshop termékei kellemesebbé teszik a szexuális együttléteket. Ha a férfi már nem működik úgy, ahogy azt egy nő megköveteli, akkor érdemes nyugodtan a potencianövelők felé nyúlni, amelyek teljes biztonságban szedhetőek.

Vágyfokozók természetesen nőknek is készülnek, így ők sem maradnak ki a felsorolásból. Ha valami igazán különlegesre gondolunk, akkor érdemes olyan késleltető szereket vásárolni, amelyek segítségével még tovább lehet élvezni az estéket.

Az erekció-tartó készítmények természetes alapanyagokból készülnek. A szexshop kínálatában ezen kívül finom masszázsolajok és gélek is vannak, amelyek nagyszerű előjátékként is tekinthetőek. Egy közös fürdőzéssel is lehet kezdeni az ágyba bújást, ehhez habfürdőket is találunk a szexshop polcain.

Címkék: vágyaim szexshop
Szólj hozzá!
..amiről a sötétben beszélnek...