Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

..amiről a sötétben beszélnek...

2016. március 10. 21:05 - erotikusrahangolttortenetek

Élvezetes borkóstoló

Nyár van, a nap melegen süt. Borkóstolón futott össze a Fiú és a Lány. Nem tudtak egymásról, és amikor észrevették egymást, a meglepett pillantásuk hamar szikrázó vágyakozásba csapott át.  Nem mertek közel menni egymáshoz, nem mertek beszélgetni, de a tekintetükkel sokszor, szinte mindenhol kerestél egymást.

Nem ittak sokat, de az alkohol és a meleg napsütés az árnyékot adó fák és napernyők ellenére hatott... kívánták egymást, de csak kerülgették egymást.

Az egyik pincében aztán a borokról szóló előadás közben a Fiú szorosan odaállt a lány háta mögé.. inkább csak félig a háta mögé és csípőjét szorosan a lány bal oldalához simította. A lány egy percig levegőt is alig mert venni, érezte a Fiú "szúrósságát".shutterstock_56040319.jpg

A lány gyorsan körülpásztázta szemeivel a helyiséget és talált egy olyan zugot, ahol felállított kerek asztalokon poharakat helyezték el a borkóstoláshoz, s mely félig függönnyel volt eltakarva. Amikor a sommelier előadása  befejeződött, a  lány lassú, de határozott léptekkel odaállt az asztalhoz.

Mögötte csak a függöny volt, a többi asztal pedig kicsit előrébb és jobbra szétszórva. A fiú sokáig váratott magára, játszott a lánnyal, élvezte fölényét. A lány asztala is megtelt, hárman álltak már lánnyal...

Elkezdték kiöntögetni a borokat, amikor a fiú is helyet kért hirtelen a lány mellett. Mosolygott és értékelte a lány leleményességét. Eszébe jutott az egyik "Hentai", ázsiai szex filmecske és amikor a lány a többieknek sztorizgatott, elkezdte simogatni a lány fenekét. A függöny teljesen eltakarta, bármit megtehetett.. és  meg is tett. A lányon szoknya volt, alatta semmi. Amikor a lány először meglátta a rendezvényen a fiút, levetett mindent a szoknya alól.

shutterstock_67503415.jpg

Nem számított semmire, de mégis izgatónak találta a helyzetet, mert bármi lett vagy nem lett volna, abban biztos volt, hogy a fiú tekintetével végigméri majd és azt is, hogy vajon van-e valami  a szoknya alatt.  A fiú kezeinek érintésétől a lány nehezen tudta tartani mesélés közben a hangszínét. Egyet-egyet kortyolt a poharából alibiből, hogy a többiek ne vegyék észre. Amikor azonban a fiú kezei a szoknyája alá csúsztak, hirtelen elakadtak a szavai és tűzpiros lett az arca.

Gyorsan kivágta magát és átadta a szót valakinek.... és a fiú rendületlenül simogatta  a csiklóját. Menekülni szeretett volna a lány egy kicsit, attól tartva, hogy nem bírja ki, de a fiú megfogta a kezét és elkezdett mesélni neki valamit és a másik kezének középső ujjával benyúlt a lány hüvelyébe és megérintette a G-pontját.... A lány kérlelve nézett a fiú szemeibe, de a fiú nem engedett.. határozott volt és már-már kegyetlen.

shutterstock_53960797.jpg

A lány bepróbálkozott, hátha ki tudja csalni a fiút egy másik helyiségbe, ahol elengedheti magát, összeeshet, ha muszáj.... de a fiú élvezte, hogy a lány tehetetlen, élvezte, hogy a lány neki engedelmeskedik. Néha-néha óvatosan a lágyékát is hozzáérintette a lányhoz.

Egy idő után már a lány csak kapaszkodott az asztalba és súlyát egy kicsit a fiú kezére engedte, de akkor meg a G pontját izgatta a fiú... a fiú keze már csatakos volt, nem zavarta... úgy irányította a folyamatokat, hogy amikor a többiek megint előre felé figyeltek egy újabb borismertetőre koncentrálva, akkor gyorsított be és hagyta, hogy a lány elernyedjen, belekapaszkodjon és önkívületi állapotban elélvezzen.

Remegett minden testrésze mindkettőjüknek... A fiú boldog volt, és kipirultan csókolta meg a lány arcát és mélyen a szemeibe nézett és mintha mi sem történt volna, megkérdezte a lányt, hogy melyik bort szeretné megkóstolni.....

 Maggie

Címkék: szex csók G pont
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://erotikusrahangolttortenetek.blog.hu/api/trackback/id/tr608463870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
..amiről a sötétben beszélnek...
süti beállítások módosítása